- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - MYYMÄLÄ - MEIKKI- JA KYNSISTUDIO - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Ziajan Natural Olive -sarja koostuu ihanan täyteläisistä tuotteista, jotka suojaavat ja pehmentävät ihoa. Natural Olive -tuotteet tekevät ihosta silkinpehmeän ja säilyttävät sen luonnollisen kauneuden. Lisäksi ne suojaavat ihoa saasteilta ja stressin oireilta. Näin Natural Olive -tuotteet ennaltaehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista.

Natural Olive -tuotteet sisältävät täyteläistä kylmäpuristettua oliiviöljyä, joka sopii erinomaisesti myös herkälle ja atooppiselle iholle. Oliiviöljyä on käytetty kauneudenhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Nykyään tiedämme, että oliiviöljyn positiivinen vaikutus ihoon johtuu pitkälti sen sisältämistä antioksidanteista, jotka suojaavat ihoa saasteita ja stressiä vastaan.

Natural Olive kasvovoide, 50 ml

Erittäin täyteläinen, oliiviöljyyn pohjautuva koostumus ravitsee, hoitaa ja suojaa ihoa. Hellävarainen koostumus, joka sopii myös atooppiselle iholle. Hyvin kosteuttava ja ihoa uudistava vaikutus. Tekee ihosta ihanan pehmeän. Soveltuu myös yövoiteeksi.

Natural Olive kevyt kasvovoide, 50 ml

Täyteläinen, oliiviöljyyn pohjautuva koostumus pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Täyteläisyydestään huolimatta tuote imeytyy hyvin ihoon. Lisäksi voiteen koostumus on erittäin hellävarainen ja myös atoopikolle sopiva. Hoitaa stressin, auringon ja saasteiden iholle aiheuttamaa rasitusta. Suositellaan meikin alle. Saatavilla myös 200ml perhekoossa.

Natural Olive puhdistusgeeli, 200 ml

Kosteuttava, oliiviöljyyn pohjautuva geelimäinen koostumus puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Puhdistaa ihon erinomaisesti, mikä tehostaa voiteiden ja naamioiden vaikutusta. Säilyttää ihon luonnollisen pH-tasapainon ja estää ihoa kuivumasta.

Natural Olive vartalovoide, 200 ml

Natural Olive vartalovoiteen ihanan täyteläinen oliiviöljykoostumus suojaa ihoa ja tekee siitä ihanan pehmeän. Sopii erityisen hyvin kuivalle iholle kovettumia hoitavan ominaisuutensa ansiosta. Natural Olive vartalovoide rauhoittaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

Natural Olive käsi- ja kynsivoide, 80 ml

Oliiviöljyyn pohjautuva koostumus pehmentää ja suojaa käsien ihoa. Kiinteyttävä ja kovettumia hoitava koostumus, joka imeytyy nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. Vahvistaa kynsiä ja estää niiden katkeilua. Raikas tuoksu virkistää!

Oliivivartalovoi, 200 ml

Oliivivartalovoi sisältää ylellistä italialaista kylmäpuristettua oliiviöljyä. Oliivi vartalovoi sopii erityisen hyvin atooppiselle iholle. Tekee ihosta silkinpehmeän ja ihanan tuoksuisen! Omega-3- ja Omega-6 -rasvahapot ravitsevat ihoa. Luomuoliiviöljy pehmentää ja E-vitamiini suojaa ihoa. Käyttö: Levitä iholle ja anna imeytyä.

Natural Olive suihkugeeli, 500 ml

Natural Olive suihkugeeli on yksi Ziajan suosituimmista tuotteista. Riittoisa jättikoko yhdistettynä ihanan raikkaaseen tuoksuun on Natural Olive suihkugeelin suosion salaisuus. Tuote sisältää ihoa pehmentävää ja kosteuttavaa luomuoliiviöljyä. Lisäksi D-panthenol tehokosteuttaa. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja raikkaan tuntuinen. Puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen oman pH-tasapainon. Sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille.

Takaisin tuotesivulle
Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki