- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - MYYMÄLÄ - MEIKKI- JA KYNSISTUDIO - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Ziajan Goat's Milk -tuotesarja on Keski-Euroopassa palkittu aikuista ihoa hellivä ihonhoitosarja, joka on kerännyt myös Suomessa suuren suosion.

Goat's Milk -tuotteet pohjautuvat luonnolliseen vuohenmaitoon, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Goat's Milk kasvovoiteilla on myös liiallista talintuotantoa hillitsevä vaikutus. Tuotteiden ylellisen pehmeä ja hellävarainen koostumus hellii herkkääkin ihoa.

Tuotteissa on elegantti ja hienovarainen, herkemmällekin iholle soveltuva tuoksu. Goat's Milk -tuotteet sisältävät ihoa luonnollisella tavalla kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia:

  • vuohenmaitoproteiinia
  • lipidejä
  • suojaavia A-, D- ja E-vitamiineja
  • syväkosteuttavia orgaanisia happoja
Tuotteista voivatkin nauttia kaikki 20-120 -vuotiaat!

Tuotteet ovat saatavilla jälleenmyyjiltämme ja nyt myös netistä!

Goat's Milk päivävoide, 50 ml

Goat's Milk päivävoide kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa luonnollisella tavalla. Goat's Milk päivävoiteen silkinpehmeä koostumus on hellävarainen ja nopeasti imeytyvä. Sen luonnolliset ainesosat ravitsevat ja siloittavat kasvojen ihoa. Lisäksi Goat's Milk päivävoide hillitsee liiallista talintuotantoa ja siten ihon kiiltoa ja tukkeutumista. Elegantti ja hienovarainen tuoksu sopii herkällekin iholle. Sisältää UV-suojan.

Goat's Milk yövoide, 50 ml

Goat's Milk yövoide kiinteyttää ja ravitsee ihoa nukkuessa, jolloin iho uusiutuu tehokkaimmin. Goat's Milk yövoiteen täyteläinen koostumus sisältää runsaasti vaikuttavia ainesosia. Goat's Milk yövoide vahvistaa ihon lipidikerrosta, mikä suojaa ihoa kuivumiselta ja ilmansaasteilta. Aamulla iho on täynnä elinvoimaa ja valmis uuteen päivään.

Goat's Milk silmänympärysvoide, 15 ml

Goat's Milk silmänympärysvoiteen luonnolliset ainesosat kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa. Ihosta tulee näkyvästi sileämpi ja kosteutetumpi. Hellävarainen ja hajusteeton koostumus sopii hyvin herkälle iholle. Kevyt koostumus imeytyy hyvin ja ehkäisee turvotusta.

Goat's Milk puhdistusmaito + kasvovesi, 200 ml

Goat's Milk puhdistusratkaisu puhdistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Soveltuu myös vesiliukoisen silmämeikin puhdistukseen. Kirkastaa ihon sävyä sekä tehokosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote säilyttää ihon pH-tasapainon ja estää sitä kuivumasta.

Goat's Milk kasvonaamio, 7 ml

Goat's Milk kasvonaamion täyteläinen vuohenmaitokoostumus syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Naamio stimuloi ihon uusiutumisprosesseja ja hidastaa juonteiden syntymistä. Tuloksena ihanan pehmeä ja sileä iho.

Goat's Milk vartalovoide, 200 ml

Hellävarainen Goat's Milk vartalovoide rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa. Sen vuohenmaitoon pohjautuva ihanan täyteläinen koostumus kosteuttaa ihoa ja lievittää ihoärsytystä. Ihosta tulee kiinteämpi ja pehmeämpi.

Goat's Milk käsivoide, 80 ml

Goat's Milk käsi- ja kynsivoide pehmentää käsien ihoa. Sen pehmeä vuohenmaitokoostumus ravitsee ja siloittaa ihon pintakerrosta. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle. Elegantti ja hienovarainen tuoksu tekee tuotteesta ylellisen käyttää.

Goat's Milk suihkusaippua, 500 ml

Ylellinen Goat's Milk suihkusaippua sisältää ihoa ravitsevia luonnollisen vuohenmaidon ainesosia sekä kosteuttavaa D-pantenolia. Tekee ihosta elastisemman ja ihanan pehmeän. Elegantti ja hienovarainen tuoksu sopii herkällekin iholle. Puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen oman pH-tasapainon.

Takaisin tuotesivulle


Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki