- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - PIERRE RENE - MIYO - PAESE - KENT - DAVINES - MYYMÄLÄ - MEIKKI- JA KYNSISTUDIO - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

Denova Prosta on tullut hyvin nopeasti suosittu. Tuotteisiimme luottaa jo yli 600 kauneushoitolaa! Sarjaa käyttävien ja myyvien kauneushoitoloiden yhteystiedot löydät täältä. Kaikki Denova Pron kotihoitotuotteet maksavat alle 20 euroa.

Lisätietoa tuotteista www.denovapro.fi ja www.facebook.com/DenovaProSuomi

Laaja valikoima takaa yksilölliset hoidot

Denova Pro sisältää laajan valikoiman ammattilais- ja kotihoitotuotteita. Denova Pron tuotteilla räätälöidään jokaiselle yksilöllinen kasvohoito ja parhaiten sopivat kotihoitotuotteet. Valikoimaan kuuluu yli 100 tuotetta!

Denova Pro sisältää hoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille ja tuotteet jalkahoitoihin. Lisäksi tarjolla on paljon erikoistuotteita, joiden avulla räätälöidään hoidot jokaisen tarpeisiin.

Kasvojenhoito

Kuiva ja normaali iho
Kosteutta ja elinvoimaa ihollesi
Couperosaiho
Ihon punoitus vähenee näkyvästi
Rasvoittuva ja sekaiho
Sano hyvästit kiiltävälle iholle
Rasvoittuva ja akneiho
Puhtaampi ja terveempi iho
Uudistava ja kirkastava hoito
Näkyvästi heleämpi ja kiinteämpi iho
Anti-aging 40+ ja 50+
Nuorekkaampi ja kiinteämpi iho
Täydentävät tuotteet
Yksilöllisen ihonhoidon räätälöintiin
Kasvoseerumit
Tehokkaseen kasvojen hoitoon
Silmänympärysiholle
Tehokkaat ja hajusteettomat tuotteet

Jalkojenhoito

Jalkojen hoitoon
Hyvinvointia ja kauneutta jaloille

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat. Tuotteemme pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Suosimme tuotteissa luomuraaka-aineita.

Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

Ammattilainen, kiinnostuitko?

Denova Pro on Suomen suosituin hoitolasarja. Sarjan suosio perustuu toimiviin tuotteisiin, selkeisiin hoito-ohjelmiin, joustaviin tilausehtoihin ja kohtuullisiin hintoihin. Kaikista hoitolinjoista on saatavilla tuotenäytteitä, joita voit tilata meiltä maksutta. Kysy lisää: puhelimitse, postitse tai sähköpostitse.


Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki