- ETUSIVU - ZIAJA - DENOVA PRO - MYYMÄLÄ - MEIKKI- JA KYNSISTUDIO - UUTISET - JÄLLEENMYYJÄT - YHTEYSTIEDOT -

Ziajan Body Butter -vartalovoiden runsas koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa tunnetta iholle. Ihosta tulee ihanan tuoksuinen ja tuntuinen! Täyteläiset Body Butter -vartalovoit tekevät ihosta silkinpehmeän ja uskomattoman hyväntuoksuisen!

Kaikki Body Butter- tuotteet sisältävät pehmentäviä luonnonöljyjä ja ihon hyvinvoinnille tärkeitä omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja. Lisäksi luonnollinen antioksidantti, E-vitamiini, suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Tuotteet ovat saatavilla jälleenmyyjiltämme ja nyt myös netistä!

Oliivivartalovoi, 200 ml

Oliivivartalovoi sisältää ylellistä kylmäpuristettua oliiviöljyä. Oliivi vartalovoi sopii erityisen hyvin atooppiselle iholle. Tekee ihosta silkinpehmeän ja ihanan tuoksuisen! Omega-3- ja Omega-6 -rasvahapot ravitsevat ihoa. Luomuoliiviöljy pehmentää ja E-vitamiini suojaa ihoa. Käyttö: Levitä iholle ja anna imeytyä.

Kaakaovartalovoi, 200 ml

Kaakaovartalovoi on tehty ylellisestä kaakaovoista, joka parantaa ihon sävyä. Kaakaovartalovoi tuoksuu ihanalle ja pehmentää ihoa! Omega-3- ja Omega-6 -rasvahapot ravitsevat ihoa. E-vitamiini suojaa ihoa. Käyttö: Levitä iholle ja anna imeytyä.

Face Helsinki Ky / Vaasankatu 6 / 00500 Helsinki